Individuele schrijfcoaching (all-in pakket)

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 650,00 (inclusief btw)

Heb je een start gemaakt met het schrijven van je boek of ben je al een eind op weg en heb je specifieke vragen? Worstel je bijvoorbeeld met de opbouw van je verhaal of wil je weten hoe je je personages krachtiger neerzet? Of wellicht vraag je je af hoe je jouw boek onder de aandacht kunt brengen bij een uitgever?

Dan is individuele schrijfcoaching iets voor jou. Je kunt elke specifieke vraag stellen en ik geef tips en adviezen die je helpen om je verhaal naar een hoger niveau te tillen en je kansen bij een uitgever te vergroten. Ik lees delen van jouw manuscript, waarbij ik aantekeningen in de tekst maak en daarnaast een leesverslag oplever met mijn analyse.

NB: enige kennis van de basistechnieken van creatief schrijven is voor individuele coaching een pre.

Hoe ziet het individuele coachingspakket eruit?

Individuele schrijfcoaching vindt plaats via 1-op-1 (online) sessies. Het is maatwerk. Samen zoomen we in op die onderdelen in jouw verhaal die nog aandacht behoeven. Het pakket is als volgt opgebouwd:

- 2x een (gedeeltelijke) manuscriptanalyse van 10.000 woorden (of 1x een manuscriptanalyse van 20.000 woorden), inclusief aantekeningen/tips in de tekst en een leesverslag.

- 4x een individueel coachingsgesprek van 1 uur, mede aan de hand van de manuscriptanalyse.

 

© 2020 - 2023 Marlen Visser | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel